Over

www.spiritualhealing.be

HARMONISEREN door SPIRITUELE COMMUNICATIE

 

Healing en Pijncoaching op maat van actieve mensen

 

 

 

 

 

Goeiedag,

mijn naam is Carine Van Brackevelt.Ik ben geboren in Blankenberge op 20 november 1961.

Samen met mijn man hebben wij 5 kinderen en 8 kleinkinderen.

Ik hou van mensen en van het leven.

Mijn achtergrond :

Ik heb in het secundair onderwijs , de richting : Bedrijfseconomische gevolgd.Ik heb als jobstudent en de eerste jaren na het secundair steeds in de horeca gewerkt. Toen ik moeder werd, had ik de luxe, thuis te kunnen blijven voor de opvoeding van de kinderen.

Van 1989 tot 2000 ben ik steeds thuis aan het werk geweest. Een eigen toonzaal van vloer- en wandtegels, alle administratie en het gezin.

Van 2000 tot juni 2009 een eigen café uitgebaat.

Sinds juli 2009 heb ik mijn kennis gebundeld en heb ik een eigen praktijk met zorgende en verzorgende activiteiten.

De Ommekeer in mijn leven :

In het jaar 2000 kreeg ik van de ene op de andere dag evenwichtsstoornissen. Dit heeft mijn leven helemaal veranderd.

Na vele onderzoeken en medicijnen nemen die geen verschil maakten, werd de diagnose gesteld : ziekte van Menière, je moet er leren mee leven.

Er bestaat zelfs een middel wat een aanval stopt, dat heeft de derde NOK arts die ik bezocht mij gegeven en het was een verademing op dat moment. (stuur me een mailtje en ik laat je weten wat het is).

Een leven lang medicijnen slikken is niet aan mij besteed, dus bleef ik zoeken. Na lang zoeken kwam ik op het pad van energetische therapieën. Ik heb me laten behandelen met kleurentherapie, muziektherapie, bachbloesems, aromatherapie, acupunctuur, .....

Na 2 jaar zijn de aanvallen (ik had er veel en was telkens aan mijn bed gekluisterd) gestopt net als ze begonnen waren. Ik ben tot op vandaag vrij van evenwichtsstoornissen en ik heb zelfs meer evenwicht dan ik ooit gehad heb. De energie in mijn lichaam is terug in balans en dus heb ik letterlijk en figuurlijk evenwicht gevonden. Ik neem al jaren geen medicijnen meer. Maar dit is niet zomaar gebeurd.

In 2006 kwam ik 'toevallig' in contact met SRT. Na enkele consultaties bij een SRT practitioner heb ik zelf de opleiding gevolgd. Na de ervaring van SRT en het zien wat het voor de rest van mijn familieleden ook betekende, wilde ik deze therapie dus zelf aanleren. Op dat moment was het al 2009. Maar een mens komt maar in contact met wat je kan helpen wanneer je er klaar voor bent. Maar dan is het goed om de stap ook te nemen, zonder te beredeneren, waarom ?, nu nog ?, ben ik niet te oud of te jong ?, enz...

Ik heb dus in 2009 de opleiding gevolgd tot SRT practitioner. Omdat ik hiermee heel veel mensen kan helpen en omdat ik 100% achter deze filosofie sta, pas ik deze therapie dagdagelijks op mijzelf en de familie toe. Het heeft mij de kans gegeven een volledige nieuwe wending in mijn beroepsleven te nemen. Ik heb nu voldoende vertrouwen dat wat ik doe, effect heeft op mensen.

Met SRT wordt zuivering gevraagd van je onderbewustzijn, alle blokkades tussen jou en Spirit worden gezuiverd zodat het licht jouw kan bereiken en opdat al jouw wensen , vragen en verlangens door Spirit zouden gehoord worden. Je onderbewutzijn, dat vol zit met ervaringen uit het verleden wordt gezuiverd , zodat ervaringen uit het verleden niet langer je emotionele en mentale leven bepalen.

 

Mijn grootste talent is pendelen. Het is een vorm van spirituele communicatie, net als kinesiologie (spiertesten)

Door hier jaren actief mee bezig te zijn word je er steeds beter in. Het is als met een taal leren, bij aanvang leer je een paar woordjes, maar naarmate je beter wordt , kan je een boek lezen of een serieuze conversatie voeren. Bij spirituele communicatie is het precies hetzelfde.

 

En het houdt nooit meer op. Ik blijf bijleren en mijn kennis verruimen om mijn cliënten optimaal te kunnen helpen. Hulp is steeds wat voor jouw hoogste goed is. en dit is niet altijd wat jij denkt dat het is. SRT zuivert alle blokkades en negatieve energieën op onderbewust niveau. Daarnaast kan jij nood hebben aan fysieke ondersteuning, mentale ondersteuning, emotionele ondersteuning. Ook dit alles wordt aangegeven tijdens een sessie.

 

Verder heb ik een reeks goede contacten met collega's die zeer goed zijn in therapieën die ikzelf niet beheers.

Ik stuur jullie graag door, het is mijn grootste voldoening als jullie geholpen zijn.

 

Naast Spiritual Response Therapy, doe ik voetreflexzonemassage en mijn helende handen geven daar een extra dimensie aan. Ik heb een eigen praktijk waar ik sinds 2009 voltijds actief ben met Healing - Advies - Verzorging .

Je leest er alles over op www.carinevb.com

 

 

Ik werk enkel op afspraak.

mijn uurloon is 35 euro

 

een eerste basis SRT sessie = 70 euro

 

volgende sessies (op jouw verzoek) is 35 euro / uur (wordt verrekend per 1/2 uur vanaf het tweede uur)

 

Ik kom aan huis mits een extra km vergoeding van 0,20 euro per km

buiten mijn gemeente : 8420 Wenduine

Dit is vooral aan de orde wanneer het gaat om het zuiveren van woningen (aardstralen, entiteiten, ...)

 

voetreflexzonemassage = 35 euro

 

U kan steeds een factuur krijgen .